Minipavlovas à la crème glacée framboise

Minipavlovas à la crème glacée framboise

3.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 13 godz.
12 portions

Składniki

La veille
  • 290 g de sucre en poudre
  • 4 œufs à température ambiante
  • ½ c. à café de vinaigre blanc
  • 1 ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 20 g de fécule de maïs
  • 300 g de framboises fraîches ou surgelées
  • 30 g de jus de citron
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 400 g de lait
Le jour même
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 100 g de fruits rouges frais variés pour la finition

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 53.4 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 1389.5 kJ / 332.1 kcal
Tłuszcz 21.1 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Węglowodany 33.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...