Minipavlovas à la crème glacée framboise

Minipavlovas à la crème glacée framboise

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 13 godz.
12 portions

Składniki

La veille
  • de sucre en poudre
    290 g
  • œufs à température ambiante
    4
  • de vinaigre blanc
    ½ c. à café
  • d'extrait naturel de vanille
    1 ½ c. à café
  • de fécule de maïs
    20 g
  • de framboises fraîches ou surgelées
    300 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
  • de lait
    400 g
Le jour même
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    300 g
  • de fruits rouges frais variés pour la finition
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 332.1 kcal / 1389.5 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 21.1 g
Węglowodany 33.2 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Sód 53.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...