![Confiture fraise et sureau Confiture fraise et sureau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10bfca8e77d2511d8fe1804f1459f835/Derivates/9f348295e0802d14770cde92d22ba66616c51d85.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de fraises, coupées en deux
- 800 g de sucre à confiture (avec pectine)
- le jus d'un citron jaune
- 3 fleurs de sureau
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 7439 kJ / 1778 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 430 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Confiture de myrtilles
1h 45min
Bouchées aux pommes et aux noix
50min
Confiture de fraises et de sureaux
35 min
Confiture orange & Campari
1h 35 min
Confiture fraise-gingembre
1j 10 menit
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Confiture figue et vanille
40 min
Confiture abricot-gingembre
1h 55 min
Confiture pomme et citron à la vanille
40 min
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Cake aux fruits confits
4 Std. 30 Min
Confiture de framboises
1 godz. 5 min