Confiture fraise et sureau

Confiture fraise et sureau

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
2 bocaux

Składniki

  • 1000 g de fraises coupées en deux
  • 800 g de sucre à confiture (avec pectine)
  • le jus d'un citron jaune
  • 3 fleurs de sureau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 3 g
Kalorie 7439 kJ / 1778 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 430 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...