Urządzenia i Akcesoria
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
salt2 tsp
-
dried Provençal herbs3 tbsp
-
lemon juice20 g
-
whole chicken cleaned (approx. 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
carrots cut in chunks200 g
-
sweet potatoes cut in chunks (2 cm)350 g
-
potatoes skin on, cleaned, cut in slices (1 cm)600 g
-
pumpkin cut in pieces200 g
-
zucchinis skin on, cut in chunks (2 cm)300 g
-
red onions cut in slices300 g
-
red capsicums cut in 1 cm strips300 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1202.2 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
3192 kJ /
762.9 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Chicken Afritada
30 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Ginger Fried Rice
15 min
Lemonade
5 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min