Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves to taste6 - 12 sprigs
-
garlic clove1
-
beef mince400 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
bread torn in pieces40 g
Tomato Sauce
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1042.1 mg
Białko
24 g
Kalorie
1743 kJ /
416.6 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Quick Bread Rolls
45 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min