Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves to taste6 - 12 sprigs
-
garlic clove1
-
beef mince400 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
bread torn in pieces40 g
Tomato Sauce
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1042.1 mg
Białko
24 g
Kalorie
1743 kJ /
416.6 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Meatballs
45 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Steamed Chocolate Flan Cake
7 godz.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min