Urządzenia i Akcesoria
Steamed Lamb with Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
lemon finely grated zest only1
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste4 pinches
-
olive oil20 g
-
leg of lamb, boneless900 g
-
fresh green beans trimmed200 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
turnips quartered100 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.2 g
Kalorie
1698 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Neapolitan Sauce
1 godz.
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Meatballs - Keftedes
2 godz. 30 min
Minced raw meat
35 min
Vegetable soup
35 min
Mashed Potatoes
45 min
All-In-One 'Roast' Beef
1 godz. 30 min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 godz. 35 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.