Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g kippenborst filet, zonder vel, in stukken (2 x 2 cm )
- 30 g olie
- 2 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 2 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 citroen, biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
- 80 g manchego kaas oud, in stukken
- 200 g rode paprika in stukken
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes verse tijm naaldjes afgeplukt
- 20 g boter
- 300 g risottorijst (bijv. Carnaroli)
- 50 g witte wijn
- 750 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta
lub ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta met prei en ajvar
30min
Bouillabaisse
Brak ocen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1hod.
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Kip tikka masala
1h 10min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1hod.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Amandelpap
10 dk
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Tostadas met kip
40 Min