Urządzenia i Akcesoria
Traditional gluten free French vanilla canelé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 49 godz. 5 min
12 portions
Składniki
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.5 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
729.7 kJ /
174.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Christmas Cake (Diabetes)
2 godz. 45 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Cranberry and rosemary chutney
45 min
Wakame gomasio
20 min
Keto sweet pastry
1 godz.
Keto crackers
1 godz.
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min