Urządzenia i Akcesoria
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
940 g
Składniki
-
red radishes (about 3 bunches), trimmed500 g
-
fresh dill2 sprigs
-
garlic clove cut in half1
-
water440 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 940 g
Sód
3505.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
354.1 kJ /
84.6 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Strawberry and thyme butter
10 min
Tomato passata
1 godz. 40 min