Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g bouillon, van kip
- 450 g kipfilet, in blokjes gesneden (1,5 cm)
- zout
- gemalen peper
- 150 g prei
- 150 g wortelen, in staafjes gesneden
- 150 g selder, in staafjes gesneden
- 150 g kwark
- 2 eierdooiers
- 2 takjes verse kervel, fijngesneden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 931 kJ / 224 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1sa 10 dk
Speculoospasta
10 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Koninginnenhapje
55 dk
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Aardappelgratin
Brak ocen
Taart met peer en brie
1sa 10 dk
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Brak ocen
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Portugees crème brûlée
25 Min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min