Urządzenia i Akcesoria
Kabeljauwsoep met Spinazie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1192.6 mg
Białko
31.2 g
Kalorie
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soep, puur genieten
4 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Brak ocen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Brak ocen
Pasta met crème van pistache
30 min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Brak ocen
Romige courgettensoep
35 min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Lams- en Quinoastoofpot
Brak ocen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Brak ocen
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Pompoensoep met room
35 min