Kabeljauwsoep met Spinazie

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porties

Składniki

  • ui in vier gesneden
    70 g
  • knoflookteentjes
    2
  • olijfolie
    20 g
  • visbouillon
    1000 g
  • aardappelen in blokjes (3 cm)
    500 g
  • bladspinazie, vers grof gehakt
    150 g
  • zout
    ½ tl
  • Ras el Hanout
    1 tl
  • kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1192.6 mg
Białko 31.2 g
Kalorie 1267.5 kJ / 302.9 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...