Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di radicchio a listarelle
- 2 pizzichi di sale
- 15 g di uvetta, ammollata e strizzata
- 20 g di pinoli tostati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 520 kJ / 124.3 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 407.5 mg
Alternatywne przepisy
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 min
Contorno di cavolo nero
20 min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 min
Contorno di verza
35 Min
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Radicchio in saor
3h 45min
Contorno di agretti
40 min
Cicorie stufate
35 Min
Burger di cavolo nero
45 Min
Contorno di melanzane
25 min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 Min