Contorno di radicchio, uvetta e pinoli

Contorno di radicchio, uvetta e pinoli

4.1 92 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g radicchio a listarelle
  • 2 pizzichi di sale
  • 15 g di uvetta ammollata e strizzata
  • 20 g di pinoli tostati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 407.5 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 520 kJ / 124.3 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...