Urządzenia i Akcesoria
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
2 pieces
Składniki
Dipping Sauce
-
garlic clove1
-
dark soy sauce2 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
brown rice vinegar½ Tbsp
-
sesame oil½ Tbsp
-
spring onion thinly sliced (5 mm)1
-
caster sugar1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Pajeon
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
plain flour90 g
-
cornflour2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water180 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions halved lengthways10
-
raw, unpeeled large prawns250 g
-
fresh red chilli thinly sliced1
-
large eggs beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
37 g
Kalorie
2568 kJ /
612 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Carbonara Udon
25 min
Hot and sour soup
20 min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 godz. 50 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 godz. 15 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Korean Ramen with Tofu
50 min
Nasi Lemak
45 min