
Urządzenia i Akcesoria
Potato Peratal
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)600 g
-
water1000 g
-
cooking oil20 g
-
onions cut in halves50 g
-
curry leaves deveined3 stalks
-
green chilli deseeded, sliced1
-
tomato cut in wedges1
-
chilli paste1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
228 kcal /
953 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
595 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Whole fish curry
45 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Curry Mee
30 min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min
Vegetable Sambar
35 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Chai Masala (Masala Tea)
15 min