Urządzenia i Akcesoria
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
cornflour30 g
-
water130 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Chicken
-
onions sliced (1 cm)80 g
-
water plus extra for cooking noodles1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)350 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil plus extra for drizzling2 ½ Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Soup
-
fine sea salt1 pinch
-
spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing2
-
Korean chilli paste (gochujang) (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1852 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mee Goreng Mamak
15 min
Char Kway Teow
15 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Nasi Lemak
45 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Braised Yee Mee
30 min
Sweet And Sour Prawns
25 min