Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze

Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze

4.8 46 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portions

Składniki

Spiced Butternut Squash Bundt Cake
  • canola oil plus extra to grease
    6 oz
  • butternut squash peeled, diced (½ in.)
    8 oz
  • large eggs
    2
  • sugar
    6 oz
  • brown sugar
    6 oz
  • salt
    1 tsp
  • Chinese five spice powder
    1 tsp
  • baking soda
    1 tsp
  • all-purpose flour
    8 oz
Maple Glaze
  • confectioners sugar
    8 oz
  • maple syrup
    1 ½ oz
  • whole milk
    1 oz
  • unsalted butter
    3 oz
  • salt
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 459 kcal / 1920 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 257 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...