Wersje kompatybilne
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
- 6 oz canola oil, plus extra to grease
- 8 oz butternut squash, peeled, diced (½ in.)
- 2 large eggs
- 6 oz sugar
- 6 oz brown sugar
- 1 tsp salt
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 tsp baking soda
- 8 oz all-purpose flour
Maple Glaze
- 8 oz confectioners sugar
- 1 ½ oz maple syrup
- 1 oz whole milk
- 3 oz unsalted butter
- 1 pinch salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 257 mg
Alternatywne przepisy
Maple Buttermilk Biscuits
25 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 Std. 10 Min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Blueberry Coffee Cake
1h
Breakfast Scones
30 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 godz. 45 min
Pumpkin Butter
35min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 min
Pumpkin Cheesecake
6h 45min
Apple Fritter Bread
2 godz.