Urządzenia i Akcesoria
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
canola oil plus extra to grease6 oz
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)8 oz
-
large eggs2
-
sugar6 oz
-
brown sugar6 oz
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour8 oz
Maple Glaze
-
confectioners sugar8 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
whole milk1 oz
-
unsalted butter3 oz
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
257 mg
Białko
3 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and Coconut Squares
45 min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 godz. 20 min
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Boules d'amour (Coconut Snowballs)
1 godz.
Apple Fritter Bread
2 godz.
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35 min
Pumpkin Butter
35 min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1 godz. 30 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 min