
Urządzenia i Akcesoria
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
canola oil plus extra to grease6 oz
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)8 oz
-
large eggs2
-
sugar6 oz
-
brown sugar6 oz
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour8 oz
Maple Glaze
-
confectioners sugar8 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
whole milk1 oz
-
unsalted butter3 oz
-
salt1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
459 kcal /
1920 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
257 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1 godz. 30 min
King Cake
4 godz. 45 min
Boules d'amour (Coconut Snowballs)
1 godz.
Spitzbuben (Jam Cookies)
1 godz.
Cranberry Almond Cookies
1 godz. 20 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Apple Fritter Bread
2 godz.
Crinkle Cookies
1 godz.
Eggnog Snickerdoodles
1 godz.
Raspberry Liqueur
172 godz. 10 min