Urządzenia i Akcesoria
Fermented Red Onions
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
red onions sliced (approx. ⅛ in.)18 oz
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Slow Cooked Beets
40 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Strawberry Almond Gelato
12 godz. 20 min
Cashew Butter Spread
5 min
Coconut Butter
5 min
Paleo Focaccia
50 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min