Urządzenia i Akcesoria
Fermented Red Onions
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
red onions sliced (approx. ⅛ in.)18 oz
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Orange Marinated Olives
10 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Basic Millet
45 min
Gravlax
72 godz. 30 min
Dairy Free Tzatziki
15 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Vegan Pesto
10 min
Cauliflower Mash
25 min
Golden Beet Gazpacho
50 min