Fermented Red Onions

2.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe

Składniki

  • red onions sliced (approx. ⅛ in.)
    18 oz
  • sea salt
    2 tsp
    2 tsp Himalayan salt
  • water
    9 oz
  • lemon juice
    1 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Sód 1.2 mg
Białko 6 g
Kalorie 836 kJ / 200 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...