Urządzenia i Akcesoria
Fermented Red Onions
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
red onions sliced (approx. ⅛ in.)18 oz
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Butter
5 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5 min
Basil Pesto
10 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Fruit, Date and Nut Chop
5 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min