Urządzenia i Akcesoria
Fermented Red Onions
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
red onions sliced (approx. ⅛ in.)18 oz
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Two Pound Apple Pie
1 Std. 25 Min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 Std. 40 Min
Spicy Lemon Vinaigrette
5 Min
Hemp Milk
10 Min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35 Min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 Min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min