Wersje kompatybilne
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
lub 150 g di pistacchi salati sgusciati - 300 g di cioccolato fondente
- 160 g di panna vegetale
- 75 g di burro senza lattosio
- 16 - 20 biscotti secchi senza lattosio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1752.8 kJ / 418.9 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 33.6 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 77.7 mg
Alternatywne przepisy
Tortine alle carote
1h
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1 godz. 30 min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35p
Torta della nonna al cioccolato
1 godz. 30 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20p
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Filetti di sgombro all'arancia
40 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2óra
Salmone marinato
2 godz. 30 min
Lasagna di gamberi monoporzione
1 godz. 30 min
Cream tart al cioccolato
8h
Salame di cioccolato al caffè
3óra 30p