Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
TM6 TM5

Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)

3.6 (8 ocen)

Składniki

  • 150 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
    lub 150 g di pistacchi salati sgusciati
  • 300 g di cioccolato fondente
  • 160 g di panna vegetale
  • 75 g di burro senza lattosio
  • 16 - 20 biscotti secchi senza lattosio

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1752.8 kJ / 418.9 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
33.6 g
Tłuszcz
29.8 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Błonnik
4.5 g
Sód
77.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy