Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)

Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)

3.6 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
10 porzioni

Składniki

  • 150 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
    150 g di pistacchi salati sgusciati
  • 300 g cioccolato fondente
  • 160 g di panna vegetale
  • 75 g di burro senza lattosio
  • 16 - 20 biscotti secchi senza lattosio

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 77.7 mg
Białko 6 g
Kalorie 1752.8 kJ / 418.9 kcal
Tłuszcz 29.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Węglowodany 33.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...