Brownies variegati ai due cioccolati

Brownies variegati ai due cioccolati

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 pezzi

Składniki

Impasto nero
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    150 g
  • di burro a pezzi
    110 g
  • di zucchero
    200 g
  • uova
    3
  • di cacao amaro in polvere
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di farina tipo 00
    100 g
  • di acqua
    1000 g
Variegatura al cioccolato bianco
  • di cioccolato bianco a pezzi
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    60 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    200 g
  • uovo
    1
  • di vaniglia burbon in polvere
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    50 g
  • di farina tipo 00
    20 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 290.8 kcal / 1216.6 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 30.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Sód 130.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...