Brownies variegati ai due cioccolati

Brownies variegati ai due cioccolati

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 pezzi

Składniki

Impasto nero
  • 150 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 110 g di burro a pezzi
  • 200 g zucchero
  • 3 uova
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di farina tipo 00
  • 1000 g di acqua
Variegatura al cioccolato bianco
  • 100 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 60 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • 1 uovo
  • ½ cucchiaino di vaniglia burbon in polvere
  • 50 g zucchero
  • 20 g di farina tipo 00

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 130.7 mg
Białko 5 g
Kalorie 1216.6 kJ / 290.8 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 30.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...