Urządzenia i Akcesoria
Crème fouettée à l'aneth
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
200 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
-
2 c. à soupe d'aneth frais ciselé
-
1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
5 g
Kalorie
2690 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce beurre blanc
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce beurre blanc
20min
Guacamole
5min
Mayonnaise
5min
Sabayon au citron
15min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min
Soufflés poires roquefort
1h
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30min