Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce beurre blanc
20 Min
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Velouté glacé aux petits pois
40min
Beurre blanc
25 Min
Sauce à la mangue
50min
Rillettes aux deux saumons
40min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Mayonnaise d'avocat
15 Min
Gaspacho de betterave
10 Min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Rillettes de thon et fines herbes sans lactose
15 Min
Sauce beurre blanc
20 Min