Pâté de Pâques

4.4 108 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 parts

Składniki

La pâte à tarte
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    150 g
  • de beurre coupé en morceaux
    75 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'eau
    50 g
La garniture
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de persil plat frais
    4 brins
  • de jambon fumé en morceaux
    150 g
  • d'échine de porc, désossée détaillée en dés
    700 g
  • œuf
    1
  • de cognac
    30 g
  • de poivre moulu
    1 c. à café rase
  • de sel
    15 g
  • beurre pour le moule
  • œufs durs
    6

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 361.7 kcal / 1513.5 kJ
Białko 28.6 g
Tłuszcz 18.1 g
Węglowodany 17.4 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 1004.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...