Salmão à florentina

Salmão à florentina

4.7 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

Salmão
  • lombo de salmão
    900 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • limão só o sumo
    ½
  • dente de alho
    1
  • chalota
    85 g
  • tomate seco, em óleo
    80 g
  • azeite
    30 g
  • espinafres frescos
    170 g
  • queijo ricota esfarelado
    250 g
  • piripíri em pó (opcjonalnie)
    1 pitada de
Cuscuz
  • cuscuz
    350 g
  • salsa
    10 g
  • água
    350 g
  • azeite
    10 g
  • sal
    1 c. chá de
  • vinagre
    10 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 752 kcal / 3146 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 46 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...