Crema di verdure invernale

Crema di verdure invernale

4.6 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di cipolle in quarti
  • 70 g di porro a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di spinaci in foglia surgelati
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 500 g di acqua
  • 100 g di crostini tostati di pane bianco
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 77.6 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 873 kJ / 208.8 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...