Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g di olio extravergine di oliva
lub 20 g di olio di oliva - 170 - 200 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carote insaporite (400 g)
20min
Carote insaporite (200 g)
20min
Porro insaporito (80 g)
15min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Cipolle insaporite (200 g)
20min
Verdure miste insaporite
30min
Cipolle brunite (200 g)
25min
Cipolle piccanti insaporite
20min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Mele insaporite (400 g)
15min
Mele insaporite (200 g)
15min
Pere insaporite (400 g)
15min