Spezzatino di pesce spada a Cottura Lenta

Spezzatino di pesce spada a Cottura Lenta

3.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 800 g di pesce spada a cubetti (3 cm)
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 400 g di cipolle rosse tagliate sottilissime
  • 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
  • 5 foglie di alloro fresco
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino raso di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 651.4 mg
Białko 19 g
Kalorie 623.3 kJ / 149 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...