Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di pesce spada a cubetti (3 cm)
- 300 g di passata di pomodoro
- 400 g di cipolle rosse tagliate sottilissime
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
- 5 foglie di alloro fresco
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 623.3 kJ / 149 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 651.4 mg
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Rösti alla bernese (TM6)
40min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2j 30 menit
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min
Lasagna di gamberi monoporzione
1hod. 30min
Braciole pugliesi
1h