Insalata nizzarda

Insalata nizzarda

4.6 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 4 uova
  • 300 g di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi (4 cm)
  • 1 scalogno a metà
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 1 - 2 cucchiaini di senape di Digione
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 8 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 150 g di pomodori ciliegino a metà
  • 50 g di olive denocciolate
  • 300 g di insalata verde, a piacere
  • 140 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 450.7 mg
Białko 22.4 g
Kalorie 1292 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 22.1 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...