Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 80 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2653.6 kJ / 634.2 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 64.4 g
- Tłuszcz
- 35.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 671.2 mg
Alternatywne przepisy
Melanzane alla messinese
30min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Insalata nizzarda
30min
Insalata veloce con verdure crude
15 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Frullato bianco
10 Min
Pasta fredda alla norma
30min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Linguine allo sgombro
30min