Tagliolini al radicchio rosso

Tagliolini al radicchio rosso

3.9 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Tagliolini
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 80 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 671.2 mg
Białko 15.2 g
Kalorie 2653.6 kJ / 634.2 kcal
Tłuszcz 35.1 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 64.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...