Tagliolini al radicchio rosso
TM6

Tagliolini al radicchio rosso

4.7 (3 oceny)

Składniki

Tagliolini

  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva

Condimento

  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 1 cucchiaino di sale

Terminare la preparazione

  • 80 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2653.6 kJ / 634.2 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
64.4 g
Tłuszcz
35.1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Błonnik
3.4 g
Sód
671.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy