Wersje kompatybilne
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas, (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten, ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie, (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg, rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei, opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui, gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
lub 150 g mousserende witte wijn, type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3769 kJ / 905 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 60 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Russische salade
Brak ocen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Speculoospasta
10 min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 dk
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 dk
Roze pompelmoes en rode bessensap
Brak ocen
Azteca taart
1h
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Kleverige sesamkip
40min