Wersje kompatybilne
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas, (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten, ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie, (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg, rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei, opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui, gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
lub 150 g mousserende witte wijn, type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3769 kJ / 905 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 60 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolognesesaus
1h 15min
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Kleine aspergeflans
55min
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Kleverige sesamkip
40min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Chinees varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min