Urządzenia i Akcesoria
Butternutsoep met Curry en Mango
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
8 porties
Składniki
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porties
Sód
45.7 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eiersalade met curry
1 godz. 30 min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Brak ocen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Thaise nachos
Brak ocen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Aardappelpuree met de Peeler
Brak ocen
Tomatensoep met Burrata
35 min