Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli, in roosjes gebroken
- 150 g paksoi, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten, in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot, voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Błonnik
- 6.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Vichyssoise met pasta
35 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Kleverige sesamkip
40 Min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1hod. 30min
Roergebakken champignons
55 min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min