Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 901 kJ / 215 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 godz. 10 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 dk
Spaanse risotto
40 min
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Brak ocen
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 dk
Roggebroodjes
Brak ocen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 min