Urządzenia i Akcesoria
Roze roerei
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porties
Składniki
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
620.1 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1857.5 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Roze herfst
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Nasi Goreng
40 min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 godz.
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Bibimbap burrito
45 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Geroosterde bananen affogato
Brak ocen
Romige courgettensoep
35 min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Brak ocen
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 godz.
Romige Aardappelsalade
Brak ocen
Salmorejo
Brak ocen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Brak ocen