Urządzenia i Akcesoria
Latkes (aardappelkoekjes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
aardappelen geschild en in stukken gesneden500 g
-
eieren2
-
ui in stukken gesneden100 g
-
fijn zout of naar smaak¾ tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak¼ tl
-
bloem30 g
-
bakolie om te verwerken
-
zure room om op te dienen
-
verse bieslook fijngehakt
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
71 mg
Białko
4 g
Kalorie
1706 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chanoeka
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegetarische chili
1h 5min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Vegan jus
40min
Virgin chai vanille cocktail
45min
Italiaanse brunch
1h 30min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h