Urządzenia i Akcesoria
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste2 oz
-
olive oil½ oz
-
baby gold potatoes diced (1 in.)8 oz
-
butternut squash diced (1 in.)8 oz
-
red bell peppers diced (1 in.)4 oz
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 2-3 pieces)16 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
pasta, dried, type fidelini or fideo (see Tip)3 ½ oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
479.5 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1311.1 kJ /
313.4 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Chicken Avocado Gorditas
1 Std.
Fish and Zucchini
35 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 Std. 5 Min