Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz tomato paste
- ½ oz olive oil
- 8 oz baby gold potatoes, diced (1 in.)
- 8 oz butternut squash, diced (1 in.)
- 4 oz red bell peppers, diced (1 in.)
- 16 oz chicken thighs, skin on, bone in (approx. 2-3 pieces)
- 1 tsp salt
- 35 oz water
- 3 ½ oz pasta, dried, type fidelini or fideo (see Tip)
- fresh parsley, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1311.1 kJ / 313.4 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 479.5 mg
Alternatywne przepisy
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 Min
Meat Sauce
1h 45min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2klst 10 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)
Brak ocen
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 Std. 5 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min