Urządzenia i Akcesoria
Carnitas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
white onion2 oz
-
cilantro leaves only5 sprigs
-
vegetable shortening12 oz
-
pork tenderloin cut into pieces (1 in.)21 oz
-
orange juice1 oz
-
orange quartered, unpeeled1
-
salt2 tsp
-
whole allspice5
-
thyme leaves only5 sprigs
-
corn tortillas to serve6
-
limes quartered, to serve2 - 3
-
salsa to taste, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
925 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Tortilla Soup
25 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Chicken Enchiladas
40 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tinga de Pollo
40 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.