Tuna Tartare
TM6 TM5

Tuna Tartare

4.6 (28 ocen)

Składniki

Sushi Rice

  • 14 oz sushi rice
  • 32 oz water, plus extra, cold, to rinse
  • 4 oz rice wine vinegar
  • 1 tbsp vegetable oil
  • 1 oz sugar, to taste
  • 1 pinch salt (opcjonalnie)

Tuna Tartare

  • 1 lime
  • 10 oz sushi grade tuna, cubed (1 in.)
  • 1 tsp mirin
  • 2 tsp ponzu sauce
  • 1 ½ tsp soy sauce, plus extra to serve
  • ½ tsp toasted sesame oil
  • 1 tsp wasabi, plus extra to serve
  • 1 tsp fresh ginger, grated
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 1 ripe avocado, thinly sliced
  • black sesame seeds, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1707 kJ / 408 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy