Urządzenia i Akcesoria
South Texas Carne Guisada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
dried ancho chilies de-seeded and de-stemmed2
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
chili powder½ tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
white onions quartered5 ½ oz
-
Anaheim chilies de-seeded and de-stemmed, cut into pieces4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered5 oz
-
beef sirloin trimmed, cubed (¾ in.)24 oz
-
water8 oz
-
beef stock paste1 heaping tsp
-
all-purpose flour1 tbsp
-
chopped cilantro to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1347 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Marsala
40 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.