Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
491.4 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Arepas
50 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Classic Quiche Lorraine
2 godz. 45 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Horchata "Coconut Water"
5 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Berry Clafoutis (Anna)
1 godz. 35 min
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min