Champagne con gelatina
TM6 TM5

Champagne con gelatina

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 60 g de azúcar
  • 25 - 30 g de grenetina en polvo
  • 700 - 750 g de champán
    lub 700 - 750 g de vino blanco, o sparkling white wine
  • 225 g de refresco de limón

Wartości odżywcze
na 1 pieza
Kalorie
118.9 kJ / 28.4 kcal
Białko
0.7 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0 g
Sód
3.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy