Champagne con gelatina

Champagne con gelatina

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
36 piezas

Składniki

  • 60 g de azúcar
  • 25 - 30 g de grenetina en polvo
  • 700 - 750 g de champán
    700 - 750 g de vino blanco, o sparkling white wine
  • 225 g de refresco de limón

Wartości odżywcze na 1 pieza

Kalorie 28.4 kcal / 118.9 kJ
Białko 0.7 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 3.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...