Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Guarnición
- 120 g de rábano, en trozos
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 chile manzano, sin semillas, ni venas y en trozos
- 250 g de jugo de naranja
Frijol con puerco
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 580 g de frijoles negros cocidos y escurridos, reserve el caldo de cocción (aprox. 540 g)
- 120 g de puré de tomate
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de concentrado de caldo de pollo
- 6 hojas de epazote
- 250 g de arroz
- 740 g de carne de cerdo limpia, en cubos de 3 cm
- 20 g de cilantro, hojas picadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3889 kJ / 926 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 109 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Adobo con carne
50 Min
Pastel de carne
40 分钟
Mole de olla
35min
Adobo con carne
50 Min
Chicharrón en salsa verde
25 dk
Pollo agridulce con arroz
40 分钟
Cerdo entomatado
50 Min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Albóndigas en salsa de jitomate
45 分钟
Arroz a la mexicana
50 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Bisteces a la mexicana
30 Min