Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de filetes de salmón
- 2 ½ cdita de sal
- ½ limón cortado en rebanadas
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 15 g de aceite de oliva
- 350 g de pasta seca tipo moño
- 4 cdas de salsa pesto
- hojas de albahaca frescas, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1924 kJ / 458 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con pesto y pollo
30 min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 Min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Fetuccine con hongos
1h
Pasta con camarones y chorizo
30 min
Pasta con salmón y espinaca
40 min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min
Ensalada de manzana y tocino
20 Min
Ensalada mediterránea con pollo al limón
45min
Fetuccini a la crema
30 min
Fettuccini con pollo y chícharos
35 min