Res con pimientos y salsa picante

Res con pimientos y salsa picante

4.7 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones

Składniki

  • 50 g de aceite de girasol
  • 1000 g de filete de res cortado en tiras (1 cm x 5 cm)
  • 1 - 2 cdas de hojuelas de chile seco o al gusto
  • 100 g de salsa de soya
  • 30 g de salsa de ostión
  • 100 g de sake
  • 400 g de pimiento verde en juliana
  • 400 g de cebolla en juliana
  • 2 cdas de aceite de ajonjolí tostado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 36 g
Kalorie 1510 kJ / 361 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...