Rodaballo en salsa de champagne

Rodaballo en salsa de champagne

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones

Składniki

Arroz basmati
  • 1300 g de agua
  • 1 - 1 ½ cdita de sal
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz basmati
Rodaballo en salsa de champán
  • 40 g de echalotes reducido a la mitad
  • 20 g de mantequilla
  • 1 cda cubo de caldo de pescado (0.5 l)
  • 6 filetes de rodaballo (aprox. 150 g cada uno)
  • 170 g de champán
    170 g de vino blanco
  • 4 pizcas de pimienta molida al gusto
  • 100 g de agua
  • 2 pizcas de sal al gusto
  • 5 yemas de huevo
  • 3 cdas de crema (35% grasa)
  • 80 g de mantequilla en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1173.6 mg
Białko 71.2 g
Kalorie 3449.6 kJ / 824.5 kcal
Tłuszcz 36.8 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Węglowodany 42.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...