Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Arroz basmati
- 1300 g de agua
- 1 - 1 ½ cdita de sal
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de arroz basmati
Rodaballo en salsa de champán
- 40 g de echalotes, reducido a la mitad
- 20 g de mantequilla
- 1 cda cubo de caldo de pescado (0.5 l)
- 6 filetes de rodaballo, (aprox. 150 g cada uno)
-
170
g de champán
lub 170 g de vino blanco - 4 pizcas de pimienta molida, al gusto
- 100 g de agua
- 2 pizcas de sal, al gusto
- 5 yemas de huevo
- 3 cdas de crema (35% grasa)
- 80 g de mantequilla, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3449.6 kJ / 824.5 kcal
- Białko
- 71.2 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.4 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1173.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Enchiladas en hoja de lechuga
35min
Aguachile de pepino y palmitos
15 Min
Chalupitas de pepino y atún
20 Min
Pescado a la Veracruzana
30min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Timbal de verduras asadas con manzanas y tapenade
Brak ocen
Ensalada de hinojo, apio y manzana verde
Brak ocen
Conejo adobado
13 godz.
Ensalada de pollo al vapor, kiwi y queso feta con kale
35min
Ceviche con chile chipotle
15 Min
Sopa Húngara de hongos
30min