Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)

Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones

Składniki

  • 10 g de hongos porcini deshidratados (ver tip)
  • 50 g de echalote en mitades
  • 70 g de jitomate deshidratado en aceite con todo su aceite
  • 150 g vino blanco seco
  • 150 g agua
  • 1 cdita de concentrado de caldo de res
  • 250 g de alcachofas
  • 100 g chícharo congelado
  • 200 g haba, congelada
  • 2 pizcas de sal
  • 2 pizcas de pimienta negra molida
  • 4 filetes de res (de entre 2.5 y 3 cm de grosor)
  • 4 cdas de aceite vegetal
  • 2 cdas de mantequilla sin sal
  • 1 diente de ajo pelado
  • 1 ramita tomillo fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 130.9 mg
Białko 32.6 g
Kalorie 1152 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 11.9 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...