Urządzenia i Akcesoria
Garbanzos con espinacas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 porciones
Składniki
-
200 g de garbanzos secos remojados por 12 horas en agua
-
2 dientes de ajo pelados
-
1500 g de agua
-
65 g de hojas de espinaca fresca baby
-
½ cdita de sal fina
-
1 cda de vinagre de vino blanco
-
1 limón verde
-
1 cda de aceite de oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
752 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CASERO Y SABROSO
11 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Cocción arroz integral (300 g) TM6
35 min
Cocción arroz integral (200 g) TM6
35 min
Crema de verduras
35 min
Ensalada de arroz
1 godz.
Lentejas
1 godz. 30 min
Leche de almendras
12 godz.
Leche de almendra para despechar
48 godz. 15 min
Garbanzos con Bacalao
30 min
Sopa de acelgas con quinoa
1 godz.
Garbanzos con camote y espinacas
40 min
Sopa de cebolla vegana
35 min
Champiñones al ajillo
15 min