Urządzenia i Akcesoria
Garbanzos con espinacas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 porciones
Składniki
-
200 g de garbanzos secos remojados por 12 horas en agua
-
2 dientes de ajo pelados
-
1500 g de agua
-
65 g de hojas de espinaca fresca baby
-
½ cdita de sal fina
-
1 cda de vinagre de vino blanco
-
1 limón verde
-
1 cda de aceite de oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
752 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CASERO Y SABROSO
11 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50 min
Lentejas estofadas
9 godz.
Croquetas de zanahoria
1 godz. 10 min
Crema de verduras
35 min
Verduras salteadas
10 min
Lentejas
1 godz. 30 min
Champiñones al ajillo
15 min
Garbanzos con camote y espinacas
40 min
Crema vegana de acelgas
30 min
Coliflor gratinada
55 min
Lentejas marinadas
35 min
Champiñones salteados al ajillo
25 min