Venison and Potato Goulash
TM6 TM5

Venison and Potato Goulash

4.1 (15 ocen)

Składniki

  • 1 onion, quartered
  • 30 g rapeseed oil
  • 70 g bacon lardons (1-2 cm)
  • 400 g venison, diced (2 cm)
  • 100 g carrots, sliced (2 cm)
  • 100 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
  • 70 g leeks, sliced (1 cm)
  • 350 g potatoes, diced (2 cm)
  • 50 g tomato purée
  • 400 g water
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    lub 2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 Tbsp grated lemon zest
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp caraway seeds
  • 1 tsp fresh marjoram, leaves only
    lub 1 tsp fresh thyme, leaves only
  • 1 tsp hot paprika
  • 150 g green peppers, cut in strips (0.5 cm)
  • 150 g red peppers, cut in strips (0.5 cm)
  • ground cayenne pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1524 kJ / 364 kcal
Białko
29.8 g
Węglowodany
29.2 g
Tłuszcz
14.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy