Urządzenia i Akcesoria
Egg and Onion
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
medium eggs6
-
spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)40 g
-
mayonnaise to taste60 - 80 g
-
fresh chives finely chopped5 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
531.1 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
991 kJ /
236.9 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1 godz.
Pears in Orange Syrup
30 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Oreo® Ice Cream
8 godz. 30 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Seafood Soup
Brak ocen
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min