Egg and Onion

4.9 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • water
    1000 g
  • medium eggs
    6
  • spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)
    40 g
  • mayonnaise to taste
    60 - 80 g
  • fresh chives finely chopped
    5 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • paprika
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 531.1 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 991 kJ / 236.9 kcal
Tłuszcz 20.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...