Urządzenia i Akcesoria
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Soutzoukakia
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil50 g
-
breadcrumbs60 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry white wine100 g
-
beef mince broken in pieces500 g
Sauce and Tomato Rice
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
tomato purée30 g
-
sugar2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
white short grain rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
3045 kJ /
725 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Chicken Étouffée
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.