
Urządzenia i Akcesoria
金沙花椰海鮮燒
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
鹹蛋2 顆
-
蒜頭20 克
-
沙拉油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
花枝 切塊(約3公分)200 克
-
草蝦 開背、去腸泥8 隻
-
米酒2 大匙
-
蠔油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
綠色花椰菜 切小朵250 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
220 kcal /
921 kJ
Białko
13.5 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
6.1 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

快速晚餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan