金沙花椰海鮮燒

金沙花椰海鮮燒

4.8 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 鹹蛋
    2 顆
  • 蒜頭
    20 克
  • 沙拉油
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    1 根
  • 花枝 切塊(約3公分)
    200 克
  • 草蝦 開背、去腸泥
    8 隻
  • 米酒
    2 大匙
  • 蠔油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 綠色花椰菜 切小朵
    250 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 220 kcal / 921 kJ
Białko 13.5 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 6.1 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...