
Urządzenia i Akcesoria
地瓜麻糬
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
15 個
Składniki
-
水 (含料理和蒸煮用)1100 克
-
地瓜 去皮, 切塊(約2公分)300 克
-
糯米粉 (詳見要訣)200 - 250 克
-
細砂糖50 克
-
奶油 室溫軟化40 克
-
紅豆沙 (市售或自製)250 克
-
椰子粉20 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
191 kcal /
801 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan