Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 克 水 (含料理和蒸煮用)
- 300 克 地瓜, 去皮, 切塊(約2公分)
- 200 - 250 克 糯米粉 (詳見要訣)
- 50 克 細白砂糖
- 40 克 奶油, 室溫軟化
- 250 克 紅豆沙 (市售或自製)
- 20 克 椰子粉
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 801 kJ / 191 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 37.3 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Błonnik
- 2.1 g