玫瑰油雞

玫瑰油雞

3.3 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份

Składniki

  • 去骨雞腿排 (約380克)
    2 隻
  • 紹興酒
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • 甘草
    5 片
  • 丁香
    5 枝
  • 八角
    2 粒
  • 桂枝 (長約5公分)
    1 枝
  • 醬油
    80 克
  • 冰糖粉
    50 克
  • (蒸煮用)
    500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 471.5 kcal / 1972 kJ
Białko 36.5 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...