玫瑰油雞
TM5 TM6

玫瑰油雞

3.3 (6 ocen)

Składniki

  • 2 隻 去骨雞腿排 (約380克)
  • 100 克 紹興酒
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 5 片 甘草
  • 5 枝 丁香
  • 2 粒 八角
  • 1 枝 桂枝 (長約5公分)
  • 80 克 醬油
  • 50 克 冰糖粉
  • 500 克 水 (蒸煮用)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1972 kJ / 471.5 kcal
Białko
36.5 g
Węglowodany
29.5 g
Tłuszcz
15.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy