
Urządzenia i Akcesoria
玫瑰油雞
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
去骨雞腿排 (約380克)2 隻
-
紹興酒100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
甘草5 片
-
丁香5 枝
-
八角2 粒
-
桂枝 (長約5公分)1 枝
-
醬油80 克
-
冰糖粉50 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
471.5 kcal /
1972 kJ
Białko
36.5 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan